Docent

Datum

Prijs

€ 70 inclusief btw.

Locatie

Centrum voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15
1016 DB Amsterdam

Voorwaarden

Afgeronde trainersopleiding bij het CvM of daarmee bezig.

 

Meer informatie

We helpen je graag verder met je vragen via ons contactformulier.

Alle data op een rij Aanmelden

nog geen nieuwe datum bekend

.

Inhoud van de alumnidag

Na de opleiding tot mindfulnesstrainer wil je natuurlijk aan de slag. Je gaat praktijkervaring opdoen, vlieguren maken. Wellicht heb je voorlopig even genoeg les gehad. Toch is het fijn om je te blijven verbinden en te blijven leren. Hiervoor zijn de alumnidagen, verzorgd voor en door alumni.

Blijvend leren

Wellicht ben je na de opleiding lekker bezig. Toch zul je ook dan merken dat de praktijk snel weer aanleiding biedt tot vervolgvragen. Bijvoorbeeld over de uitvoering van de training, het vinden van deelnemers, en het persoonlijk onderhouden van je trainerschap. Ook is het prettig om de verbinding met maatjes in de opleiding te onderhouden.

Praktijkontmoetingen

Bij het opzetten en onderhouden van je mindfulness trainerschap zul je veel dingen alleen moeten doen, maar kun je ook veel hebben aan ervaringen, steun en adviezen van anderen.
Op de dagen is ruim de mogelijkheid om de mensen van je leergang (en andere leergangen) weer te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en van elkaar te leren.

Organisatie door deelnemers zelf

De terugkomdagen voor alumni is een initiatief vanuit deelnemers van de opleiding. Zij nemen ook de organisatie en ook de inhoudelijke invulling op zich. Coördinator hierbij is Ellen van Iersel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-5150623).

Bijdragen aan de alumnidagen

Heb je tips, ideeën of vragen voor deze dagen, of wil je je bijdrage aanbieden? Neem dan contact met Ellen van Iersel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-5150623).

Programma

Inhoudelijke thema’s

Veel trainers hebben de behoefte aan blijvend leren, reflecteren en verdiepen. Daarom heeft iedere dag heeft daarnaast ook een thema, dat gezamenlijk wordt gekozen en ruim van tevoren bekend wordt gemaakt.

Ook wordt er een spreker uitgenodigd om een inhoudelijk deel te verzorgen.

Voor wie

Iedereen die de volledige opleiding tot mindfulnesstrainer heeft afgerond of hiermee bezig is, is welkom.