MindfulKids Oefenboek voor ouder en kind:

Dit is het oefenboek van het succesvolle scholenprogramma MindfulKids. Deze MindfulKids oefeningen leren kinderen beter beter omgaan met stress. Met MindfulKids trainen kinderen hun aandacht, en leren ze hoe ze zich beter bewust kunnen zijn van hun lichaam en emoties.Met dit Mindfulness oefenboek kun je samen met je kind aan de slag. Het is geschreven voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Aan de hand van levendige thema's uit de kinderwereld wordt in dit prachtig uitgevoerde boek uitgelegd dat een moment van bewustwording altijd ruimte biedt, zelfs op de moeilijkste momenten.
Oudere kinderen zullen zelf de verhaaltjes en de oefeningen kunnen doen. Jongeren kinderen vinden het fijn om voorgelezen te worden en de oefeningen samen te doen.

INTERVIEW

Interview

Bekijk hier een interview met George Langenberg over het boek...

Klik hier voor een recente recensie over het boek.

Kinderen en hun ouders kunnen thuis meteen met dit oefenboek en de downloads aan de slag. Ook voor opvoedkundigen, leerkrachten en hulpverleners in de zorg is dit boek zeer inspirerend.

Het boek is rijk geïllustreerd en eigentijds vormgegeven.

mindfulkids-je-stille-lichaam mindfulkids-hartenwens mindfulkids-vriendelijke-aandacht
mindfulkids-ademhaling mindfulkids-moeilijk-slapen mindfulkids-bodyscan
mindfulkids-ontdekkingsreis mindfulkids-emoties mindfulkids-meditatie

WORKSHOP MINDFULNESS IN HET ONDERWIJS

George Langenberg vertelt in deze 1daagse Workshop over de onderwijsprogramma’s van het Centrum voor Mindfulness. Aan de hand van levendige thema's uit de kinderwereld wordt in dit prachtig uitgevoerde boek uitgelegd dat een moment van bewustwording altijd ruimte biedt, zelfs op de moeilijkste momenten.


Het Centrum voor Mindfulness biedt trainersopleidingen voor volwassenen: MindfulKids is voor kinderen op de basisschool.
.b (spreek uit dot-bie) is een Mindfulness oefenprogramma voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.

Geschreven door George Langenberg en Rob Brandsma. MindfulKids, HeartfulKids. Een boek voor kinderen over aandacht en vriendelijkheid.

125 blz. met een downloadlink naar de ingesproken oefeningen (mp3).
ISBN 9789401414302

Prijs € 19,99
Online bestellen bij Bol.com.