Mindfulnesstrainingen

Een mindfulness training volgen

8 sessies › 2 mei

Mindfulnesstraining vergroot het vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.

Wat is mindfulness

Alles over mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Mindfulness training English Spoken

8 sessions › Start: 17th of May

Mindfulness training is an effective way to control stress and improve your quality of life. We learn to become aware of the mind’s tendency ...

Mindfulness Training Intensive

4 dagen › Startdatum: 24 november

Mindfulness Training Intensive: de kernoefeningen in vier dagen. Verrijk je leven met meer mindfulness, plezier en veerkracht.

Vervolgtrainingen mindfulness

Kalmte en concentratie

4 sessies > Start: 7 november

Ontwikkel meer kalmte en concentratie en verdiep je meditatievaardigheden. Je stabiliteit van aandacht en je lichaamsbewustzijn groeien.

Thematische Mindfulnesstrainingen

Mindfulness voor ouders

8 sessies > Start: 17 september

Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Dicht bij jezelf en dicht bij je kind. Een training met een gelijkgestemde groep

Mindfulness en angst

9 sessies > Start: 9 oktober

Een mindfulnesstraining voor iedereen die last heeft van angstgevoelens en/of paniekaanvallen en daar in het dagelijks leven door belemmerd voelt.

Mindfulness en somberheid

8 sessies > Start: 7 mei

Voor iedereen die bij veel dingen een sombere stemming ervaart maar niet echt depressief is. In deze training leer je daarmee omgaan.

Workshops voor iedereen

Meditatieavonden

Wekelijks > Elke vrijdagavond

Gun jezelf regelmatig een meditatieavond. Ervaar de stimulans van het samen mindfulness oefenen. En doe inspiratie op voor iedere dag mindfulness. Open voor iedereen.

Compassietrainingen en -workshops

Compassietraining (MBCL en MSC)

8 sessies > 14 mei

Vriendelijkheid en mildheid, voor jezelf en anderen, kun je trainen. De compassietraining is een vervolg om mindfulness en mildheid te blijven oefenen.

Op het werk

Mindfulnesstraining op het werk

8 sessies > Data in overleg

Voor organisaties bieden wij de training Mindful Werken aan. Een effectieve manier om met stress en werkdruk te leren omgaan. En het opent de weg naar meer vitaliteit, focus en creativiteit.

Mindful Leiderschap training

10 sessies > Start: 30 augustus

Train je veerkracht, focus en emotionele intelligentie voor het beter omgaan met de uitdagingen van het leiderschap en beter teamwerk!

In de gezondheidszorg

3-daagse Retraite Mind You

3 dagen > Datum: 12 september

3-daagse training voor vrouwelijke artsen.Leer wetenschappelijk onderbouwde* basisprincipes en praktische tools uit de mindful zelfcompassie zodat je op een gezonde en ontspannen manier je werk kunt doen.

Mindfulness voor artsen

Intensive > Start: 16 mei

Als arts leer je in deze training zowel mindfulness voor jezelf als waar patiënten baat kunnen hebben bij mindfulness. Ook online te volgen.